Організація освітнього процесу з дисципліни “Основи раціонального харчування”

Силабус навчальної дисципліни ОСНОВИ РАЦІОНАЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ

Навчальна програма дисципліни “Основи раціонального харчування”
Робоча програма дисципліни “Основи раціонального харчування”

КАЛЕНДАРНО-ТЕМАТИЧНІ ПЛАНИ дисципліни “Основи раціонального харчування”:
КАЛЕНДАРНО-ТЕМАТИЧНИЙ ПЛАН ЛЕКЦІЙ з дисципліни «Основи раціонального харчування» для 3 курсу галузі знань 22 «Охорона здоров’я» спеціальності 227 «Фізична терапія, ерготерапія» освітньої програми «Фізична терапія» ФТб19 (3,10д)-01-02 груп
КАЛЕНДАРНО-ТЕМАТИЧНИЙ ПЛАН ПРАКТИЧНИХ ЗАНЯТЬ з дисципліни «Основи раціонального харчування» для 3 курсу галузі знань 22 «Охорона здоров’я» спеціальності 227 «Фізична терапія, ерготерапія» освітньої програми «Фізична терапія» ФТб19 (3,10д)-01,02 груп

Критерії оцінювання:
Критерії оцінювання знань з навчальної дисципліни
Критерії оцінювання ПМК

ЛЕКЦІЇ:
Лекція 1 “Раціональне харчування. Лікувальне харчування. Альтернативні види харчування”
Лекція 2 “Основи нутриціології: макро- та мікронутрієнти. Вода та її роль в організмі людини. Генетично модифіковані організми, харчові добавки в продуктах харчування”
Лекція 3 “Особливості харчування при різних нозологічних формах захворювань”
Лекція 4 “Особливості харчування вагітних жінок, які мають дітей на грудному вигодовувані, дітей та підлітків, людей похилого віку, спортсменів, працівників на виробництві зі шкідливими умовами праці”

Перелік теоретичних питань до ПМК
Перелік теоретичних питань для самостійної роботи
Зразок білету ПМК

Print Friendly, PDF & Email