Лабораторне заняття “Харчові добавки, Е-числа. Оцінка продуктів харчування за їх хімічним складом”

06 грудня 2021 року доцент кафедри хімії природних сполук і нутриціології Попик А.І. та асистент Тартинська Г.С. провели лекцію та лабораторне заняття за темою “Харчові добавки, Е-числа. Оцінка продуктів харчування за їх хімічним складом” для учнів Харківська гуманітарно-педагогічної академії.
Лабораторне заняття “Харчові добавки, Е-числа. Оцінка продуктів харчування за їх хімічним складом” Лабораторне заняття “Харчові добавки, Е-числа. Оцінка продуктів харчування за їх хімічним складом” Лабораторне заняття “Харчові добавки, Е-числа. Оцінка продуктів харчування за їх хімічним складом” Лабораторне заняття “Харчові добавки, Е-числа. Оцінка продуктів харчування за їх хімічним складом”

Print Friendly, PDF & Email